• Trotsa kyla och mörker tillsammans med oss

  Vår hjärtliga gemenskap värmer både fingrar och tår. Vi finns på 23 platser i Sverige och håller igång året om. Det enda du behöver göra är att registera ditt gratis medlemskap via knappen nedan! .

  LÄS MER

  Trotsa kyla och mörker tillsammans med oss
 • Rädslan för att dö ifrån sina barn fick Kicki att börja träna

  Först när livet blev tillräckligt viktigt vågade Kicki satsa helhjärtat på sin dröm– att jobba på heltid med människors livsstilsförändringar!

  LÄS MER

  Rädslan för att dö ifrån sina barn fick Kicki att börja träna

Välkommen till The B.A.B.Y. Network

- EN SJÄLVKLAR MÖTESPLATS FÖR AKTIVA KVINNOR MED SPRING I BENEN!

Är du en aktiv tjej med myror i benen som hellre rör på dig än sitter stilla på rumpan och fikar? Har du tröttnat på uteliv och sena kvällar och hellre hittar en kvalitativ gemenskap där man umgås utan alkohol? Eller behöver du gå ner några kilon i vikt och bli av med de där retsamma kärlekshandtagen som kommit till av för många myskvällar och tv-tid i soffan? Tycker du att gym och träningskort är en för stor utgift för din budget? Då har du kommit rätt!3 SKÄL TILL ATT TRÄNA MED OSS:

- det är gratis

- Vår varma gemenskap

- du kommer iväg!

 

 

 

HÄR FINNS VI

Eskilstuna: I Eskilstuna som har en av våra största grupper är det numera fyra tjejer som delar på ledaransvaret: Nina Ohlsson som har delat på ledarrollen sedan starten, har nu fått sällskap av Jessica Johansson, Titti Norlin och Marie Lindén. Eskilstunagänget tränar på tisdagar kl. 19.00 och HÄR hittar du Facebookgruppen.

Fagersta: Malin Michaelsen heter tjejen som startat upp oss i Fagersta. Tjejerna har en nybörjargrupp/steg 1: 18-18.30 och steg två: 18.30-19.30. Samling vid Eskilns parkering så länge ingen annan information kommuniceras i gruppen. Facebookgruppen hittar du HÄR.

Falkenberg: Info kommer inom kort! HÄR hittar du Facebookgruppen

Falun: Måndagar kl. 18.00 träffas initiativtagaren Erica Millberg och Faluntjejerna. HÄR hittar du Facebookgruppen.

Göteborg: Mikaela Andersson, Ingrid Bäckström och Jennie Renberg är den starka trio som håller igång löpningen i Göteborg. Mikaela, som är utbildad löpcoach startade upp ett eget framgångsrikt koncept som heter Women´s Run Crew- som i dag samarbetar med B.A.B.Y. Runners Team Göteborg. Tjejerna samlas varje onsdagar kl.18.00 vid Domkykan för gemensam träning. HÄR hittar du Göteborgs Facebookgrupp!

Halmstad: I Halmstad tränar man på måndagar kl. 18.00 och samlingsplatsen alterneras.
Lina Thorsson skriver i Facebookgruppen vart veckans träningspass går av stapeln och uppstår det några förändringar i ”sista minuten” så skickar ut ett SMS till sina deltagare. HÄR har du länken till Halmstads Facebookgrupp.

Järfälla: Linda Samuelsson håller i träningen på torsdagar kl. 19.00-20.00 i Järfälla. Hon meddelar att hon både altenerar samlingsplats och löpunderlag. All information du behöver hittar du i Järfällas Facebookgrupp HÄR.

Katrineholm: I Katrineholm möter Therese Konstig upp sina deltagare på tisdagar kl. 18.30. Samlingsplatsen är vid AVA-huset (Trädgårdsgatan 1). HÄR hittar du Katrineholms Facebookgrupp.

Linköping: I Linköping var det Maria Petri som startade upp löpgruppen från början men som på sedan årsskiftet flankerats av Karin Johansson och Eva Grimm.
Linköpingsgänget ses på olika veckodagar och träffas på lite olika platser runt om i stan, nästan varje gång. Olika spår, trappor, backar, rundor. Tjejerna kommer eventuellt senare under våren att lägga till en vardagskväll. HÄR hittar du länken till Linköpings Facebookgrupp.

Malmö: I Malmö möts man upp på tisdagar 18.30-19.45 på Bulltofta rekreationsområde vid utegymmet. Det är Pernille Lundahl Scharff, Nellie Rolf och Anna Matson som håller i träningen just nu.  HÄR hittar du Malmötjejernas Facebookgrupp.

Norrköping: I Norrköping håller Lena Aronsson i stafettpinnen och möter upp sina tjejer på tisdagar kl. 18.00 på olika platser som meddelas i Facebookgruppen i god tid innan. HÄR hittar du Norrköpings Facebookgrupp.

Norrtälje: Norrtäljegruppen planerar att köra måndagar 18.10 med start den 9:e februari. Gruppen kommer att utgå från Societetsparken och starta upp på en nybörjarnivå så att alla ska kunna hänga med. Charlott Fagertun heter tjejen som du kommer att träffa på plats. HÄR hittar du Norrtäljes Facebookgrupp.

Nyköping: I Nyköping träffar initiativtagaren Lora Leijoned gruppen på tisdagar kl 18.00-19.00, samling VC Ekensberg. HÄR hittar du Nyköpings Facebookgrupp.

Stockholm: I Stockholm är det Camilla Andersson och Anna Westrin som håller i ledningen och tjejerna kör på måndagar kl. 18.30-19.30 i Amafiteatern/Rålis. HÄR hittar du Facebookgruppen.

Sundvall: Sundsvallstjejerna Ida Halvarsson, Anna-Karin Zell och Maria Svedin kör olika dagar och tider samt platser. Bäst är att hålla koll på Facebook och  HÄR hittar du Sundsvalls Facebookgrupp.

Umeå: I Umeå är det Johanna Huuva som ansvarar för gruppen som möts upp på måndagar kl 19:00 nedanför Iksu plus (för det mesta). HÄR hittar du Umeås Facebookgrupp.

Upplands Väsby : Upplands Väsby är en nystartad grupp med Christina Hamrin och Annika Töyrä som initiativtagare. Tjejerna samlas på onsdagar kl. 20.00-21.00 i Sandaspåret. HÄR hittar du Facebookgruppen.

Vetlanda: I Vetlanda samlas tjejerna på måndagar kl. 20.00-21.00 vid tjustkulle (för det mesta) hälsar Ellen Sterner som är initiativtagare för gruppen. HÄR hittar du Vetlandas Facebookgrupp.

Västerås: I västerås utgår tjejerna från utegymmet i Rocklundapåret kl. 18.15-19.15 på söndagar. Det är mor (Maria Karlbom Andersson) och dotter (Rebecca Schwartzman) som håller i träningen och du håller dig uppdaterad via Facebookgruppen HÄR.

Örebro: I Örebro är ledarskapet oförändrat och det är Ann-Christine (”Anki”) Lindén och Johanna Wadegård som delar på ledarskapet. Örebrotjejerna möts upp på tisdagar 18.30-19.30: vintertid på parkeringen, kunskapsskolan och vår/ sommar utanför Ljungstugan. HÄR hittar du Facebookgruppen.

 

 

 

B.A.B.Y.- TV: RAPPORT FRÅN TOPPLOPPET

 

 

 

LÖPSKOLA INFÖR TOPPLOPPET

 

 

HÄR kan du se alla delar av löpskolan.

 

VÅR SYMBOL

Foto: Felicia Marineanu

Medlemsarmbandet- "True Yourself!" är designat av Malin Nylén i samarbete med smyckesföretaget STAR OF Scandinavia. Armbandet kostar 299 kr och 10 % per armband går till insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa vars hjärtefrågor är Osteoporos, Hjärt- och kärlsjukdomar, Migrän, Alzheimerforskning och Cancer. Armbandet beställer du genom att maila din order till kundtjanst@starof.se eller
eller ring in din order: 0709-998608 och du får armband och faktura direkt hem i brevlådan- enkelt och snabbt!

Armbandets symboler
Orange står för b.la. hälsa, optimism, kreativitet och självförtroende enligt Fengshui. Orange är även det Sakrala chakrats färg.
Den flätade länken symboliserar gemenskap och magnetspännet ”styrkan” i kvinnor som förstår det fina med att samarbeta och lyfta sina medsystrar istället för att armbåga varandra. Hjärtat står för ”den goda saken”, stjärnan är STAR OF Scandinavias eget varumärke och ”True Yourself” (be true to yourself) för förverkligandet av sig själv, sin passion och sina drömmar i samarbete med andra- att göra drömmen en plan som sedan blir ens verklighet!
 

Läs mer HÄR!


MEDLEMSFÖRMÅNER

Du vet väl att du som är medlem i B.A.B.Y. har en generösa medlemsförmåner hos våra samarbetspartners?
 

Signa upp dig HÄR till nyhetsbrevet och bli först med att ta del av B.A.B.Y. - nyheter och erbjudanden!

 

DU SOM BLOGGAR
 

Nu kan du som är medlem i B.A.B.Y. och gillar det vi gör och våra nyckelvärden flagga för detta genom att ladda upp denna snygga 300 px breda banner i din blogg! Maila oss gärna och berätta så kanske du blir månadens bloggare i nyhetsbrevet. Glöm inte att använda hashtagen #IAMABABY då du laddar upp bilder på Instagram framöver ...

 

 

NÄTVERKA MED HJÄRTAT

Vi hoppas att många nya relationer ska stiftas både privat och yrkesmässigt men vi tycker att det är viktigt att nätverka med hjärtat och ge i lika stor grad som man tar för sig. B.A.B.Y. handlar om osjälviskhet och solidaritet- att ge i smått och i stort och vi skänker 10 % av intäkterna till insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa som stödjer forskningen av kvinnosjukdomar som cancer, alzeihmers, migrän, hjärt-kärl och osteoporos. Vill du veta mer eller ge en gåva? Kontakt: info@kvinnorochhalsa.com eller ring 08 20 51 59 Besöksadress, Grev Turegatan 27, 114 38 Stockholm. Skänk en gåva på Plusgiro 900152-0

 

LÄS MER I PRESSRUMMET PÅ MYNEWSDESK

INVIGNINGEN AV B.A.B.Y. PÅ ROSA SKROT - SE FILMEN!

 

 

GILLA OSS PÅ FACEBOOK MEN ÄLSKA OSS I VERKLIGHETEN

 

 

Följ B.A.B.Y. Tweet

   

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Löpträna gratis med oss!

För att träna med oss måste du registrera ditt kostnadsfria medlemskap.Vi finns på 23 platser

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Följ oss på sociala medier!

Följ B.A.B.Y.

Hemsida av KA Webb & Tryck