• Tävla & vinn!

  Håll igång med MittVal under de röda dagarna

  LÄS MER

  Tävla & vinn!
 • Fanny är månadens inspiratör

  "Man äter inte godis för att vara nyttig, utan för att det är just gott. "

  LÄS MER

  Fanny är månadens inspiratör
 • "Vår främsta målsättning är att sprida vår löparglädje till många fler!"

  Den 13 januari startar Christina och Annika sin löpgrupp Upplands Väsby

  LÄS MER

 • Mayas apelsin- och ingefäraglögg

  God Jul från Oslagbar Hälsa

  LÄS MER

  Mayas apelsin- och ingefäraglögg

Välkommen till The B.A.B.Y. Network

- EN SJÄLVKLAR MÖTESPLATS FÖR AKTIVA KVINNOR MED SPRING I BENEN!

Är du en aktiv tjej med myror i benen som hellre rör på dig än sitter stilla på rumpan och fikar? Har du tröttnat på uteliv och sena kvällar och hellre hittar en kvalitativ gemenskap där man umgås utan alkohol? Eller behöver du gå ner några kilon i vikt och bli av med de där retsamma kärlekshandtagen som kommit till av för många myskvällar och tv-tid i soffan? Tycker du att gym och träningskort är en för stor utgift för din budget?

Då har du kommit rätt!

 

"- Nätverkets primära målsättning är att få fler kvinnor att röra på sig, känna sig gladare och må bättre. Genom detta rikstäckande initiativ vill vi sprida rörelseglädje, hälsa och motivation utan pekpinnar! Du kan läsa mer om våra löpgrupper och inspirerande initiativtagare under menyn B.A.B.Y. Runners Team Sverige. Varmt välkommen till oss!" / Malin Nylén, VD och grundare.

RIKSTÄCKANDE LÖPNING FÖR KVINNOR

 

B.A.B.Y. Runners Team Sverige erbjuder kvinnor i alla åldrar gratis och prestigelös träning- såväl för nybörjare som motionärer som redan är igång. Vi anpassar träningsnivån efter målgruppen och vår målsättning är att det ska kännas inbjudande, kul och inspirerande att vara med i vår gemenskap. Var stad har sin personliga prägel och en egen Facebookgrupp där veckans träningspass kommuniceras för att ingen ska behöva stå snopen inför fullbordat faktum.

Vi ger kvinnor i alla åldrar chansen att träna och motiveras GRATIS med oss inför Vår Ruset och andra tjejlopp! Det enda vi ber om är att du aktiverar ditt medlemskap i B.A.B.Y. genom att anmäla dig till nyhetsbrevet HÄR. Vi finns i 26 städer och under fliken "B.A.B.Y. Runners Team" här på sidan kan du se på vilka platser vi finns och hur du ska navigera dig. Vi presenterar också alla våra härliga initiativtagare ute i landet som du kan kontakta för introduktion på din ort. B.A.B.Y. Runners Team drivs på amatörnivå och du behöver inte vara proffesionell löpcoach för att bli initiativtagare. Om du brinner för hälsa, träning och att peppa andra kvinnor och vill starta upp ett löpargrupp på din ort så hör gärna av dig genom att maila info@thebabynetwork.se.

Vi tror på att aktivera kvinnor som i sin tur kan aktivera och inspirera andra kvinnor för ett varmare socialt klimat och ett friskare och gladare Sverige! Det är så mycket roligare att springa och motionera tillsammans än att sitta stilla på rumpan och fika- löpning är dessutom billigare än en caffe latte.

HÅLL IGÅNG UNDER DE RÖDA DAGARNA MED MITTVALJulen behöver inte alls vara en tid för "korvstoppning" och "soffsittning" i vårt moderna tidevarv. Man kan umgås med släkt och vänner på så många andra sätt än vid matbordet och framför tv:n. Vi vill inspirera våra medlemmar till en aktiv jul och att träna tillsammans med familjen!

Därför är månadens träningsutmaning en minicirkel betående av tre övningar som du enklet kan göra inomhus: benböj (som de är eller med hopp för mer puls), armhävningar (på tå, på knäna eller lutad mot en vägg) och plankan (på armbågarna eller på händer- viktigt att bålen är rak med en lätt anspänning)

MittVal cirkelträning:
Utför cirkelträningen i en "stege". Börja med att göra varje övning 1 minut (utan att vila mellan övningarna) och vila 1 minut innan du påbörjar nästa cirkel.

Gör nästa varv med 45 sek intervaller- utan att vila mellan övningarna.

  Pusta 1 minut innan du kör vidare med den tredje och sista omgången. Under sista cirkeln så gör du varje övning 30 sek. Detta korta träningsprogram är superenkelt att göra, kräver inget ombyte (inte nödvändigtvis) och tar mindre än 10 minuter!

Gör så här: Posta ditt träningstillfälle på Instagram med hashtagsen #månadensutmaningbaby  #MittVal  @The_baby_network. Mest inspirerande bild och störst närvaro på Instagram vinner ett kitt från MittVal-serien med Mittval Kvinna, MittVal Sport, Vital Höst & Vinter och en MittVal träningströja.
Tävla i tre steg:

1) Följ oss på Instagram (@The_baby_network )
2) Gilla oss på Facebook HÄR.
3 ) postar din träningsbild på Instagram med en kort beskrivande text och bifogar hashtagsen #MittVal #månadensutmaningbaby @The_baby_Network

Tävlingen pågår t.o.m den 20/1 2015 och vinnaren (vi kan tyvärr bara utse en vinnare) presenteras i januaris nyhetsbrev med bild och kortfattad presentation samt länk till eventuell socialamedieprofil.

Vi repostar samtliga bidrag på Instagram!

Lycka till!

 

B.A.B.Y.- TV: RAPPORT FRÅN TOPPLOPPET

 

 

 

LÖPSKOLA INFÖR TOPPLOPPET

 

 

HÄR kan du se alla delar av löpskolan.

 

VÅR RUSET HIGHLIGTS 2014

Vi vill tacka Vår Ruset (Stockholm Marathon), Blossom, ToppHälsa och Coop för ett utmärkt samarbete med stadskampen i Vår Ruset 2014.

Vi arrangerade stadskampen för andra året i rad och det går ut på att tjejerna tävlar i lag på 6 personer om bästa genomsnittstid. Vann gjorde B.A.B.Y. Runners Team Eskilstuna, vilka tävlade för Växjö i Västerås. Eskilstunatjejerna sprang in i mål på genomsnitttiden 20.03 minuter- grattis! Det stora värdet med Vår Ruset är gemenskapen och festen runt omkring och vi hade alla en mycket trevlig upplevelse och är laddade för nästa år igen.

 

SMYCKA DIG FÖR HÄLSAN

Foto: Felicia Marineanu

Medelmsarmband- "True Yourself!" är designat av Malin Nylén i samarbete med smyckesföretaget STAR OF Scandinavia. Armbandet kostar 299 kr och 10 % per armband går till insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa vars hjärtefrågor är Osteoporos, Hjärt- och kärlsjukdomar, Migrän, Alzheimerforskning och Cancer. Armbandet beställer du genom att maila din order till kundtjanst@starof.se eller
eller ring in din order: 0709-998608 och du får armband och faktura direkt hem i brevlådan- enkelt och snabbt!

Armbandets symboler
Orange står för b.la. hälsa, optimism, kreativitet och självförtroende enligt Fengshui. Orange är även det Sakrala chakrats färg.
Den flätade länken symboliserar gemenskap och magnetspännet ”styrkan” i kvinnor som förstår det fina med att samarbeta och lyfta sina medsystrar istället för att armbåga varandra. Hjärtat står för ”den goda saken”, stjärnan är STAR OF Scandinavias eget varumärke och ”True Yourself” (be true to yourself) för förverkligandet av sig själv, sin passion och sina drömmar i samarbete med andra- att göra drömmen en plan som sedan blir ens verklighet!
 

Läs mer HÄR!


MEDLEMSFÖRMÅNER

Du vet väl att du som är medlem i B.A.B.Y. har en generösa medlemsförmåner hos våra samarbetspartners?
 

- 10 % rabatt på anmälningsavgiften på ToppLoppet
- 15% rabatt på hela Röhnisch sortiment
- 20 % rabatt på Les Mills grundutbildningar
- 20 % rabatt på årskort på Nordic Wellness klubbar

Signa upp dig HÄR till nyhetsbrevet och bli först med att ta del av B.A.B.Y. - nyheter och erbjudanden!

 

DU SOM BLOGGAR
 

Nu kan du som är medlem i B.A.B.Y. och gillar det vi gör och våra nyckelvärden flagga för detta genom att ladda upp denna snygga 300 px breda banner i din blogg! Maila oss gärna och berätta så kanske du blir månadens bloggare i nyhetsbrevet. Glöm inte att använda hashtagen #IAMABABY då du laddar upp bilder på Instagram framöver ...

 

 

NÄTVERKA MED HJÄRTAT

Vi hoppas att många nya relationer ska stiftas både privat och yrkesmässigt men vi tycker att det är viktigt att nätverka med hjärtat och ge i lika stor grad som man tar för sig. B.A.B.Y. handlar om osjälviskhet och solidaritet- att ge i smått och i stort och vi skänker 10 % av intäkterna till insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa som stödjer forskningen av kvinnosjukdomar som cancer, alzeihmers, migrän, hjärt-kärl och osteoporos. Vill du veta mer eller ge en gåva? Kontakt: info@kvinnorochhalsa.com eller ring 08 20 51 59 Besöksadress, Grev Turegatan 27, 114 38 Stockholm. Skänk en gåva på Plusgiro 900152-0

 

LÄS MER I PRESSRUMMET PÅ MYNEWSDESK

INVIGNINGEN AV B.A.B.Y. PÅ ROSA SKROT - SE FILMEN!

 

 

GILLA OSS PÅ FACEBOOK MEN ÄLSKA OSS I VERKLIGHETEN

 

 

Följ B.A.B.Y. Tweet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Löpträna gratis med oss!

Aktivera dig gärna till vårt matiga nyhetsbrev för gratis träningsinspiration, motivation, inbjudningar och exklusiva medlemsrabatter!
Klicka här för att anmäla dig till nyhetsbrevetVi finns på 22 platser

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Följ oss på sociala medier!

Följ B.A.B.Y.

Hemsida av KA Webb & Tryck