• Månadens utlottning - tävla om läckraste sommarsmoothie på instagram!

  Ta chansen att bli en av 4 vinnare av Sagaforms härliga yoghurtkopp

  LÄS MER

  Månadens utlottning - tävla om läckraste sommarsmoothie på instagram!
 • Håll igång med oss under sommaren

  Många av våra motionsgrupper kör på som vanligt under sommaren, hör med initiativtagarna på din ort!

  LÄS MER

  Håll igång med oss under sommaren
 • Framgång utan armbågar

  Vi är stolta över att listas som ett av fem kvinnliga nätverk som peppar kvinnor. Läs nätverkets grundare Malin Nyléns blogginlägg på magasinetkvinna.com

  LÄS MER

  Framgång utan armbågar
 • Från överviktig och utbränd till fit och framgångsrik företagare

  Maria, 47 bestämde sig för att sätta sin hälsa före jobb och deadlines, nu vill hon hjälpa andra att lyckas!

  LÄS MER

  Från överviktig och utbränd till fit och framgångsrik företagare

Välkommen till The B.A.B.Y. Network

- EN SJÄLVKLAR MÖTESPLATS FÖR AKTIVA KVINNOR MED SPRING I BENEN!

Är du en aktiv tjej med myror i benen som hellre rör på dig än sitter stilla på rumpan och fikar? Har du tröttnat på uteliv och sena kvällar och hellre hittar en kvalitativ gemenskap där man umgås utan alkohol? Eller behöver du gå ner några kilon i vikt och bli av med de där retsamma kärlekshandtagen som kommit till av för många myskvällar och tv-tid i soffan? Tycker du att gym och träningskort är en för stor utgift för din budget? Då har du kommit rätt!3 SKÄL TILL ATT TRÄNA MED OSS:

- det är gratis

- Vår varma gemenskap

- du kommer iväg!

 

 

HÄR FINNS VI

Bylaget, Gäddeholm: Gäddeholm ligger i utkanten av Västerås. Gruppledaren Anna Lindgren och tjejerna tränar på onsdagar kl. 18.00. HÄR har du länken till Gäddeholms Facebookgrupp.

Enköping: I Enköping håller de tre initiativtagarna Jenny Wigren, Marie Pepsen och Malin Eriksson i taktpinnen på tisdagar kl. 19.30-20.30. Gänget utgår som rutin från Parkeringen vid Gånsta spåret. HÄR hittar du Enköpings Facebookgrupp.

Eskilstuna: I Eskilstuna som har en av våra största grupper är det numera fyra tjejer som delar på ledaransvaret: Nina Ohlsson som har delat på ledarrollen sedan starten, har nu fått sällskap av Jessica Johansson, Titti Norlin och Marie Lindén. Eskilstunagänget tränar på tisdagar kl. 19.00 och HÄR hittar du Facebookgruppen.

Fagersta: Malin Michaelsen heter tjejen som startat upp oss i Fagersta. Hon springer med sin grupp på tisdagar kl. 18.00 och gruppen utgår ifrån Eskiln. Facebookgruppen hittar du HÄR.

Falun: Söndagar kl. 10.00 träffas Erica Millberg och Faluntjejerna under det mörkare vinterhalvåret. Dock kommer tiderna att förändras längre fram i vår. HÄR hittar du Facebookgruppen.

Göteborg: Mikaela Andersson, Ingrid Bäckström och Jennie Renberg är den starka trio som håller igång löpningen i Göteborg. Mikaela, som är utbildad löpcoach startade upp ett eget framgångsrikt koncept som heter Women´s Run Crew- som i dag samarbetar med B.A.B.Y. Runners Team Göteborg. Tjejerna samlas varje onsdagar kl.18.00 vid Domkykan för gemensam träning. HÄR hittar du Göteborgs Facebookgrupp!

Halmstad: I Halmstad tränar man på måndagar kl. 18.00 och samlingsplatsen alterneras.
Lina Thorsson skriver i Facebookgruppen vart veckans träningspass går av stapeln och uppstår det några förändringar i ”sista minuten” så skickar ut ett SMS till sina deltagare. HÄR har du länken till Halmstads Facebookgrupp.

Järfälla: Linda Samuelsson håller i träningen på torsdagar kl. 19.00-20.00 i Järfälla. Hon meddelar att hon både altenerar samlingsplats och löpunderlag. All information du behöver hittar du i Järfällas Facebookgrupp HÄR.

Katrineholm: I Katrineholm möter Therese Konstig upp sina deltagare på tisdagar kl. 18.30. Samlingsplatsen är vid AVA-huset (Trädgårdsgatan 1). HÄR hittar du Katrineholms Facebookgrupp.

Linköping: I Linköping var det Maria Petri som startade upp löpgruppen från början men som på sedan årsskiftet flankerats av Karin Johansson och Eva Grimm.
Linköpingsgänget ses på söndagar kl 09.00 och träffas på lite olika platser runt om i stan, nästan varje gång. Olika spår, trappor, backar, rundor. Tjejerna kommer eventuellt senare under våren att lägga till en vardagskväll. HÄR hittar du länken till Linköpings Facebookgrupp.

Malmö: I Malmö möts man upp på tisdagar 18.30-19.45 på Bulltofta rekreationsområde vid utegymmet. Det är Pernille Lundahl Scharff, Josefin Berglund och Anna Matson som håller i träningen just nu. Nellie Rolf som (tillsammans med Pernille) dragit igång gruppen från starten är för tillfället mammaledig. HÄR hittar du Malmötjejernas Facebookgrupp.

Norrköping: I Norrköping håller Lena Aronsson i stafettpinnen och möter upp sina tjejer på tisdagar kl. 18.00 på olika platser som meddelas i Facebookgruppen i god tid innan. HÄR hittar du Norrköpings Facebookgrupp.

Norrtälje: Norrtäljegruppen planerar att köra måndagar 18.10 med start den 9:e februari. Gruppen kommer att utgå från Societetsparken och starta upp på en nybörjarnivå så att alla ska kunna hänga med. Charlott Fagertun heter tjejen som du kommer att träffa på plats. HÄR hittar du Norrtäljes Facebookgrupp.

Nyköping: I Nyköping träffar initiativtagaren Lora Leijoned gruppen på tisdagar kl 18.00-19.00, samling VC Ekensberg. HÄR hittar du Nyköpings Facebookgrupp.

Stockholm: Från och med årsskiftet är det Camilla Andersson, Isabelle Kåge, Anna Westrin och Monica Holmqvist som tagit över Stockholmsgruppen på måndagar kl. 18.00-19.00 i Amafiteatern/Rålis. HÄR hittar du Facebookgruppen.

Sundvall: Initiativtagaren Ida Halvarsson vann stadskampen som vi arrangerat två år i rad tillsammans med Vår Ruset. Just nu är hon mammaledig men gruppen kommer att starta igång igen senare i vår. Exakt när det blir får vi se …
Är du en löparglad Sundsvallsbo som brinner för att inspirera andra kvinnor så får du gärna kontakta Ida ( idamariahalvarsson@hotmail.com ) för att se hur ni tillsammans skulle kunna få igång gruppen igen. Vi tror på ett dynamiskt ledarskap och i det här sammanhanget är fler ”kockar” bättre. HÄR hittar du Sundsvalls Facebookgrupp.

Umeå: I Umeå är det Johanna Huuva som ansvarar för gruppen som möts upp på måndagar kl 19:00 nedanför Iksu plus (för det mesta). HÄR hittar du Umeås Facebookgrupp.

Upplands Väsby : Upplands Väsby är en nystartad grupp med Christina Hamrin och Annika Töyrä som initiativtagare. Tjejerna samlas på onsdagar kl. 20.00-21.00. HÄR hittar du Facebookgruppen.

Vetlanda: I Vetlanda samlas tjejerna på måndagar kl. 18.30 vid tjustkulle (för det mesta) hälsar Ellen Sterner som är initiativtagare för gruppen. HÄR hittar du Vetlandas Facebookgrupp.

Västerås: Även i Västerås är det nytt ledarskap och gruppen startar upp från och med mars 2015 och utgår från Rocklundapåret. Det är mor (Maria Karlbom Andersson) och dotter (Rebecca Schwartzman) samt Jennie Marianné Högström som går in och tar över stafettpinnen efter Veronika Vestlund. Vi återkommer med exakt datum och tid längre fram men du håller dig uppdaterad via Facebookgruppen HÄR.

Örebro: I Örebro är ledarskapet oförändrat och det är Ann-Christine (”Anki”) Lindén och Johanna Wadegård som delar på ledarskapet. Örebrotjejerna möts upp på tisdagar 18.30-19.30: vintertid på parkeringen, kunskapsskolan och vår/ sommar utanför Ljungstugan. HÄR hittar du Facebookgruppen.

Östersund: I Östersund sker träningen på tisdagar 18.30-19.30 och samlingsplatsen är badhusparken vid lekplatsen. Det är Helena Persson Einarsson och Eva-Lotta Bergstrand som rullar gruppen i Östersund och två av B.A.B.Y. Runners Teams veteraner- som varit med sedan starten. HÄR hittar du Östersunds Facebookgrupp.

 

 

B.A.B.Y.- TV: RAPPORT FRÅN TOPPLOPPET

 

 

 

LÖPSKOLA INFÖR TOPPLOPPET

 

 

HÄR kan du se alla delar av löpskolan.

 

VÅR SYMBOL

Foto: Felicia Marineanu

Medlemsarmbandet- "True Yourself!" är designat av Malin Nylén i samarbete med smyckesföretaget STAR OF Scandinavia. Armbandet kostar 299 kr och 10 % per armband går till insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa vars hjärtefrågor är Osteoporos, Hjärt- och kärlsjukdomar, Migrän, Alzheimerforskning och Cancer. Armbandet beställer du genom att maila din order till kundtjanst@starof.se eller
eller ring in din order: 0709-998608 och du får armband och faktura direkt hem i brevlådan- enkelt och snabbt!

Armbandets symboler
Orange står för b.la. hälsa, optimism, kreativitet och självförtroende enligt Fengshui. Orange är även det Sakrala chakrats färg.
Den flätade länken symboliserar gemenskap och magnetspännet ”styrkan” i kvinnor som förstår det fina med att samarbeta och lyfta sina medsystrar istället för att armbåga varandra. Hjärtat står för ”den goda saken”, stjärnan är STAR OF Scandinavias eget varumärke och ”True Yourself” (be true to yourself) för förverkligandet av sig själv, sin passion och sina drömmar i samarbete med andra- att göra drömmen en plan som sedan blir ens verklighet!
 

Läs mer HÄR!


MEDLEMSFÖRMÅNER

Du vet väl att du som är medlem i B.A.B.Y. har en generösa medlemsförmåner hos våra samarbetspartners?
 

Signa upp dig HÄR till nyhetsbrevet och bli först med att ta del av B.A.B.Y. - nyheter och erbjudanden!

 

DU SOM BLOGGAR
 

Nu kan du som är medlem i B.A.B.Y. och gillar det vi gör och våra nyckelvärden flagga för detta genom att ladda upp denna snygga 300 px breda banner i din blogg! Maila oss gärna och berätta så kanske du blir månadens bloggare i nyhetsbrevet. Glöm inte att använda hashtagen #IAMABABY då du laddar upp bilder på Instagram framöver ...

 

 

NÄTVERKA MED HJÄRTAT

Vi hoppas att många nya relationer ska stiftas både privat och yrkesmässigt men vi tycker att det är viktigt att nätverka med hjärtat och ge i lika stor grad som man tar för sig. B.A.B.Y. handlar om osjälviskhet och solidaritet- att ge i smått och i stort och vi skänker 10 % av intäkterna till insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa som stödjer forskningen av kvinnosjukdomar som cancer, alzeihmers, migrän, hjärt-kärl och osteoporos. Vill du veta mer eller ge en gåva? Kontakt: info@kvinnorochhalsa.com eller ring 08 20 51 59 Besöksadress, Grev Turegatan 27, 114 38 Stockholm. Skänk en gåva på Plusgiro 900152-0

 

LÄS MER I PRESSRUMMET PÅ MYNEWSDESK

INVIGNINGEN AV B.A.B.Y. PÅ ROSA SKROT - SE FILMEN!

 

 

GILLA OSS PÅ FACEBOOK MEN ÄLSKA OSS I VERKLIGHETEN

 

 

Följ B.A.B.Y. Tweet

   

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Löpträna gratis med oss!

Aktivera dig gärna till vårt matiga nyhetsbrev för gratis träningsinspiration, motivation, inbjudningar och exklusiva medlemsrabatter!
Klicka här för att anmäla dig till nyhetsbrevetVi finns på 22 platser

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Följ oss på sociala medier!

Följ B.A.B.Y.

Hemsida av KA Webb & Tryck